Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte seksi suprugu sudije kojeg će "vatreni" dugo pamtiti

Hrvatskim navijačima Nestor Pitana sasvim sigurno neće ostati u lijepom sjećanju nakon po njima pogrešnog tumačenja VAR-a u finalu Svjetskog fudbalskog prvenstva, zbog čega se našao i na žestokom udaru kritika.

Iskusnog sudiju kritike iz javnosti, a posebno one iz fudbalskom svijeta, sasvim sigurno su dotakle, a utjehu je pronašao i u atraktivnoj supruzi, koja se neposredno prije finala skinula gotovo do kraja.

Romina Ortega i Nestor Pitana u braku su od 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << godine te imaju dvoje djece. Romina je druga supruga argentinskog arbitra koju na Instagramu prati više od 40.000 ljudi.

Na Instagramu često iskazuje podršku suprugu, a ni golotinja joj nije strana. Zapravo, profil joj vrvi provokativnim fotografijama, a da je tako, uvjerite se sami u galeriji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.