Pogledajte scenu sahrane Čarlija iz Dva i po muškarca

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte scenu sahrane Čarlija iz "Dva i po muškarca"

Pogledajte deo epizode koja prikazuje sahranu Čarlija Harpera, lika koga tumači Čarli Šin u sitkomu "Dva i po muškarca".

Nakon svađe sa producentom, kontroverzni Čarli Šin je izgubio ulogu u seriji "Dva i po muškarca". U prvoj epizodi nove sezone, njegov lik gine kada ga pregazi metro, a na njegovo mesto dolazi lik koga tumači Ešton Kučer.

Na sahrani harizmatičnog zavodnika pojavili su se članovi njegove porodice - brat Alan, nećak Džejk i majka Evelin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i sve bivše devojke sa kojima je Čarli ikada spavao.

Pogledajte deo epizode o sahrani Čarlija Harpera:

Povezane vesti: Lik Čarlija Šina gine u nesreći sa vozom Čarli Šin: Gledaću svoju lažnu sahranu Kučer će biti milijarder u seriji Dva i po muškarca Ešton Kučer u najavi serije kao Čarli Šin Ešton Kučer nag promoviše "Dva i po muškarca"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.