KOKAIN, HEROIN, MARIHUANA: Policija u Beogradu zaplenila brdo droge, ali to je bio tek početak

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:55

KOKAIN, HEROIN, MARIHUANA: Policija u Beogradu zaplenila brdo droge, ali to je bio tek početak

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

Beogradska policija uhapsila je A. V. (27) i N. I. (34), jer je u stanu i porodičnoj kući u Beogradu, koje su koristili pronašla pet kilograma kokaina, 400 grama heroina i dva kilograma marihuane, kao i pištolj i 200 komada municije.

Pored droge i oružja pronađeno je i 24.000 evra, saopštio je MUP.

Uhapšenima se na teret stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << droga i nedozvoljenja proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova u kom roku će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog sumnje da su prodavali drogu i nedozvoljeno držali oružje

Izvor: RTS, 05.Mar.2021

Dva muškarca uhapšena su zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenja proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekplozivnih materija, saopštio je MUP. . Beogradska policija je prilikom...

Nastavak na RTS...

Akcija hapšenja i zaplene velike količine droge i oružja u Beogradu VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Policija u Beogradu danas je zaplenila pet kilograma kokaina, 400 grama heroina i dva kilograma marihuane, kao i pištolj i 200 komada municije...Droga je pronađena u porodičnoj kući u Beogradu koju su koristili uhapšeni A. V. (27) i N. I. (34)...Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je i video-materijal...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.