Pogledaj onu tamo, zgodna je ISPLIVAO SNIMAK u kome je Tramp na žurci sa milijarderom PEDOFILOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pogledaj onu tamo, zgodna je" ISPLIVAO SNIMAK u kome je Tramp na žurci sa milijarderom PEDOFILOM (VIDEO)

Televizija NBC objavila je stari snimak iz odmarališta "Mar-a-Lago" Donalda Trampa na kome se vidi kako se američki predsednik i osuđeni pedofil Džefri Epstajn ludo provode na jednoj od zabava.

Video snimljen 1992. godine pokazuje kako je Tramp na žurki povodom otvaranja kluba ugostio milijardera koji trenutno u pritvoru čeka drugo suđenje za seksualno zlostavljanje i trgovinu maloletnicama.

Na snimku se vidi kako kako Tramp pokazuje prstom na žene, uglavnom navijačice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ragbi kluba "Bafalo bils". U jednom trenutku, prema NBC-u, čini se da Tramp svom prijatelju šapne: "Pogledaj onu tamo, ona je zgodna".

Video dating back more than 25 years gives us a look at the relationship between President Trump and accused sex trafficker Jeffrey Epstein. The clip shows both of them together at a party in 1992, @stephgosk reports. pic.twitter.com/6Jm8ii2Rj9

— TODAY (@TODAYshow) July 17, 2019

Izgledalo je da je predsednik govorio nešto vrlo duhovito, jer se Epstajn u jednom trenutku uhvatio za stomak od smeha.

U sledećem kadru vidi se kako Tramp od pozadi grabi jednu od mladih devojaka i tapše je po zadnjici.

Optužbe protiv Epstajna podigle su veliku prašinu u javnosti, a mediji su odmah počeli da izveštavaju o višedecenijskom prijateljstvu između aktuelnog predsednika i bogatog finansijera. Mnogi tvrde da je Epstajnu upravo to poznanstvo pomoglo da toliko dugo izbegne zatvorsku kaznu za počinjene zločine.

Trump getting handsy. A forceful grab and a pat on the 🍑. This is a low grade visual of the "grab them by the 🐱" tape. #Epstein #MorningJoe pic.twitter.com/kIBKU9mxnz

— 🇨🇩💪🏽 (@iZairois) July 17, 2019

Nakon Epstajnovog hapšenja Tramp je počeo da se ograđuje od starog prijatelja za kojeg je u prošlosti imao samo reči hvale.

- Pa, poznavao sam Epstajna kao što su ga svi u Palm Biču poznavali. Bio je inventar u Palm Biču. Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan - rekao je Tramp.

Međutim, NBC-ev snimak samo je poslednji u nizu objavljenih videa i fotografija koji dokazuju da su njih dvojica bili bliski prijatelji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.