Marija Obradović: Podrška ministarstva gradovima i opštinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 17:35

Marija Obradović: Podrška ministarstva gradovima i opštinama

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave saopštilo je da će od danas, svakog četvrtka, biti održavani redovni radni sastanci sa gradonačelnicima i predsednicima opština u Srbiji koje će voditi ministarka Marija Obradović.

Redovni sastanci gradonačelnika i predsednika opština sa ministarkom Obradović održavaće se od 14 do 19 časova u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, a predstavljaju nov mehanizam rada Ministarstva kako bismo ojačali partnerski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odnos i podršku gradovima i opštinama u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Ministarstvo će se na taj način podrobnije upoznati sa problemima i izazovima sa kojima se lokalne samouprave suočavaju, kako bi im pomoglo u njihovom rešavanju, ali i sa idejama za unapređenje usluga koje pružaju svojim građanima.

Ovaj vid rada i komunikacije je posebno važan imajući u vidu da na čelu 60 gradova i opština u Srbiji imamo potpuno nove ljude, ljude koji u svojim karijerama do sada nisu obavljali ovaku vrstu funkcija, kao i da je među njima veliki broj žena koje vode zajednice u kojima je život građana veoma težak, ističe se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.