Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv tužioca Bože Mihajlovića

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv suspendovanog tužioca ovog tužilaštva Bože Mihajlovića, potvrđeno je Srni u ovoj pravosudnoj instituciji.

Srni je rečeno da se Mihajlović tereti za nesavjestan rad u službi, a optužnica je upućena Sudu BiH na potvrđivanje.

Sarajevski portal "Avaz" navodi da je Mihajlović bio pod istragom Tužilaštva BiH u aferi "nestali novac", jer je iz kase Tužilaštva, iz 12 tužilačkih predmeta koje je dužio, nestalo skoro 300.000 KM.

Isti izvor navodi da se na svim aktima o izuzimanju novca nalazi potpis tužioca Mihajlovića, a nestao je čak i novac iz predmeta vezanih za prostituciju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv tužioca Bože Mihajlovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jun.2018

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv suspendovanog tužioca ovog tužilaštva Bože Mihajlovića, potvrđeno je Srni u ovoj pravosudnoj instituciji. Srni je rečeno da se Mihajlović tereti za nesavjestan rad u službi, a optužnica je upućena Sudu BiH na potvrđivanje. Portal...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.