Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Festival 84 i olimpijske žurke na Jahorini

Proteklih dana do Jahorine su stigli šleperi puni opreme sa glavnih bina Exita, kako bi pokrenuli najmlađi iz velike Exitove festivalske porodice, Festival 84, koji će predstojećeg vikenda na prebukiranoj Jahorini oživjeti olimpijski duh u srcu regiona i prenijeti najbolji provod sa Petrovaradinske tvrđave pravo na vrh olimpijske planine.

Na pet dnevnih i noćnih bina širom planine, od 15. do 18. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << marta nastupiće internacionalne, regionalne i domaće zvezde, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Joris Voorn, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, Van Gogh, Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović i mnogi drugi.

U četvrtak, 15. marta, spustom mira i prijateljstva koji će voziti asovi ski-staza iz zemalja bivše Jugoslavije predvođeni skijaškom legendom Bojanom Križajem, festival će biti i svečano otvoren. Za samo finale otkrivamo i novo iznenađenje jer će u nedjelju 18. marta na Addiko Jump stejdžu nastupiti kultni detroitski DJ mag Eric Cloutier, koji uz podršku Ambasade SAD u BiH na Jahorinu stiže pravo iz Berlina gdje će prije toga zatvoriti tamošnji legendarni klub Tresor!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojan Križaj otvara Festival 84 na Jahorini

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2018

Najmlađi iz Exitove festivalske porodice, Festival 84, počinje u četvrtak 15. marta na Jahorini i trajaće do nedelje 18. marta...Na pet dnevnih i noćnih bina nastupiće internacionalne, regionalne i domaće zvezde, kao što su Eric Cloutier, Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Joris Voorn, Burak...

Nastavak na Radio 021...

Sve je spremno za spektakl! Počinje Festival 84 i olimpijske žurke na Jahorini!

Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2018

Proteklih dana do Jahorine su stigli šleperi puni opreme sa glavnih bina Exita, kako bi pokrenuli najmlađi iz velike Exitove festivalske porodice, Festival 84, koji će predstojećeg vikenda na prebukiranoj Jahorini oživeti olimpijski duh u srcu regiona i preneti najbolji provod sa Petrovaradinske...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.