Početak saradnje i nova zajednička digitalna platforma za donaciju hrane

Izvor: Beta Video, 18.Okt.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak saradnje i nova zajednička digitalna platforma za donaciju hrane

BEOGRAD – U Jugoslovenskoj kinoteci (Uzun Mirkova 1) na panelu ``Jednim klikom do donacije`` kompanija Delez Srbija i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) predstavili su početak saradnje i novu zajedničku digitalnu platformu za donaciju hrane. Govorila je ministarka bez portfelјa zadužena za demografiju i populacionu politiku Srbije Slavica Djukić Dejanović.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donacija hrane dogodine i na klik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019

U Beogradu je danas predstavljena digitalna platforma koja će od sledeće godine omogućiti da supermarketi jednim klikom doniraju višak hrane onima koji su gladni. Digitalnu platformu zajedno će realizovati Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i kompanija "Delez" Srbija, koja je odlučila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.