Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak Beer festa pomeren za jedan dan zbog lošeg vremena

Organizatori beogradskog Bir festa saopštili su danas da će početak tog muzičkog festivala biti pomeren za četvrtak, 15. avgust zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

"Zbog najave RHMZ-a da će u sredu 14. avgusta biti izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, uz jak vetar praćen grmljavinom i velikom količinom padavina, producent 'Belgrade Beer Festa' je odlučio da početak festivala pomeri na četvrtak 15. avgust, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a da festival traje i u ponedeljak 19. avgusta. Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama", navodi se u saopštenju.

Organizatori festivala su naveli da nisu srećni zbog novonastale situacije, ali da je bezbednost posetilaca najvažnija.

U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLAŽE SE POČETAK BEER FESTA NA ČETVRTAK!

Izvor: RTV Pink, 13.Avg.2019

Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.