Počeo je da tuče devojku na recepciji hotela, a onda ga je tako propustila kroz šake da će PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo je da tuče devojku na recepciji hotela, a onda ga je tako propustila "kroz šake" da će PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA (VIDEO)

Počeo je da vređa i udara ženu za recepcijom hotela, a onda se žestoko pokajao.

Znamo već da bi muškarci prema damama trebalo da se ponašaju džentlmenski, ali isto tako znamo da, na žalost, to nije uvek slučaj.

To pokazuje i snimak koji kruži društvenim mrežama,

Naime, neimenovani muškarac je nasrtljivo i bezobrazno krenuo da se obračunava sa mlađom ženskom osobom, da bi ubrzo počeo i da je udara, a sve to ispred zabezeknutog recepcionara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na njegovu nesreću, devojka se nije nimalo uplašila njegove pojave, već se postarala da je ovaj momak poprilično dobro upamti.

Excelente reacción.

No se dejen. pic.twitter.com/hZVIPdAo6E

— CHP KSTILLO 🐶 (@jvkstillo) September 26, 2019

Incident su snimile nadzorne kamere hotela ispred čije recepcije se sve dogodilo, a nakon što je objavljen na društvenim mrežama izazvao je veliki broj reakcija i komentara, čiju suštinu možda najbolje oslikava ovaj: Što ulaziš u frku kad si slabiji?

pic.twitter.com/3qcF4dxTKi

— Bea10 (@tomateunaBea10) September 27, 2019

Bruce lee

— Simon (@Simonmatheu0) September 28, 2019

Necesito una clases con ella... pic.twitter.com/A3gFJ6eBop

— SANDY G (@Galytandy) September 28, 2019

Bravo 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

— Patricia ♌🔝💯👸😎🐶 (@MaraJos45803041) September 28, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.