Završen protest 1 od 5 miliona u Beogradu

Izvor: B92, 14.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen protest "1 od 5 miliona" u Beogradu

Protest "Jedan od pet miliona" počeo je u subotu uveče ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Ovo je 41. put da se održava protestna šetnja.

Protestna šetnja kretaće se ulicom Vase Čarapića, Kolarčevom, preko Terazija, ulica Kralja Milana, Kneza Miloša, Krunske i Beogradske do Njegoševe ulice gde se nalazi Komora izvršitelja Srbije.

Okupljenima se obratio Nikola Jovanović, šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ne pristajemo na lažne izbore. Nećemo da budemo mali šrafovi u mehanizmu koji je pokvaren. Ne trebaju nam fotelje i restorani, kad narod pati. Nećemo davati sistemu koji je na umoru. Dosta je bilo. I zato nećemo da dajemo alibi ovom sistemu, hoćemo da menjamo sistem i to je naša poruka", poručio je Jovanović i dodao da čestita Demokratskoj stranci što su se priključili bojkotu izbora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.