Počeli radovi na putu Novi Banovci - petlja Nova Pazova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020, 16:03

Počeli radovi na putu Novi Banovci - petlja Nova Pazova

Radovi na rekonstrukciji kolovoza na deonici od Novih Banovaca do petlje Nova Pazova počinju danas 11. maja i trajaće do 1. juna, navode u Putevima Srbije.

Za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, a saobraćaj će se tokom izvođenja radova preusmeravati na preticajnu desnu kolovoznu traku, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, dodaju u Putevima Srbije.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovom Javnom preduzeću ističu da su završeni radovi na demontaži i montaži zaštitne odbojne ograde na bankini i u srednjem pojasu na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od petlje Stara Pazova do petlje Novi Banovci, u oba smera koji su započeli tokom vikenda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.