Počele prijave za 100 eura, za prva tri sata prijavilo se pola miliona građana

Izvor: SandzakPress.net, 13.Maj.2020, 12:24

Počele prijave za 100 eura, za prva tri sata prijavilo se pola miliona građana

U toku prva tri sata pola miliona građana Republike Srbije se prijavilo za isplatu novčane pomoći u iznosu od 100 evra preko portala Uprave za trezor. Sajt na kojem građani mogu da se prijave je  idp.trezor.gov.rs, dok penzioneri i građani koji primaju socijalnu pomoć ne treba da se prijavljuju za taj novac, već će biti isplaćen po automatizmu. “Pozivam sve građane Srbije da iskoriste jedan deo paketa ekonomske pomoći, isplatu 100 evra”, rekao je Mali za RTS. On je dodao da će u >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << petak početi da radi i kol centar i da će tada preko medija biti objavljen broj telefona na koji će građani moći da se prijave. Mali je rekao da će u petak po automatizmu početi isplata 100 evra za penzionere i one koji primaju novčano-socijalnu pomoć, podsetivši da oni ne moraju da se prijavljuju. Ministar je rekao da će prijava za 100 evra trajati do 5. juna, a da će isplata se vršiti sukcesivno, na svakih pet dana. Za tu meru, kako je rekao, država je predvidela oko 60 milijardi dinara. Podsećamo da pravo na novčanu pomoć imaju svi punoletni državljani Republike Srbije, sa važećom ličnom kartom i prebivalištem u Republici Srbiji. Potrebno je samo da unesu broj lične karte, matični broj, kao i da izaberu banku preko koje žele da im se isplati novac, bez obzira na to da li imaju otvoren račun ili ne. The post Počele prijave za 100 eura, za prva tri sata prijavilo se pola miliona građana appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Kako do 100 evra: Korak po korak vodič do uspešne prijave FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2020

Beograd -- U prvih pet sati više od milion građana Republike Srbije se prijavilo za isplatu novčane pomoći u iznosu od 100 evra preko portala Uprave za trezor...Jutros je proradio sajt za onlajn prijavljivanje građana za ovu pomoć, a evo kako se možete prijaviti...Prvo što je neophodno da uradite...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.