Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela Konvencija SDP-a u Sarajevu

SARAJEVO - Konvencija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine počela je danas u 11 sati u Sarajevu, prenosi n1info.com..

Na Konvenciji će biti saopšteni rezultati unutarpartijskog referenduma o izboru kandidata za člana Predsjedništva BiH.

Generalni sekretar SDP-a BiH Irfan Čengić rekao je ranije da će na Konvenciji, na kojoj se očekuje prisustvo nekoliko hiljada ljudi, biti predstavljen kandidat te partije za Predsjedništvo BiH, a skupu će se obratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.

Održavanju Konvencije prethodio je unutarpartijski referendum SDP-a BiH o izboru kandidata za člana Predsjedništva BiH, koji se održavao od 24. do 26. maja na više od 100 biračkih mjesta, a pravo glasa imalo je 42.785 članica i članova te partije.

(NN/n1info.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Denis Bećirović kandidat SDP-a za člana Predsjedništva

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2018

SARAJEVO - Denis Bećirović kandidat je Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, potvrđeno je danas na Konvenciji ove stranke održanoj u Sarajevu...Bećirović je dobio povjerenje članova stranka koji su se o imenu kandidata izjasnili na unutarstranačkom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.