Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2021, 15:22

Pobunili se gradjani koji su čekali ispred policijske stanice da predaju dokumenta

Gradjani koji su rano jutros čekali u redu ispred Policijske uprave u Novom Sadu da predaju dokumentaciju za izradu ličnih karti i pasoša pobunili su se tvdeći da su policijski službenici puštali pojedine gradjane da predaju dokumentaciju preko reda pre otvaranja šalter sale.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radio 021: Pobuna građana ispred šalter sale novosadske policije

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Građani koji su rano jutros čekali u redu ispred Policijske uprave u Novom Sadu da predaju dokumentaciju za izradu ličnih karti i pasoša pobunili su se tvrdeći da su policijski službenici puštali pojedine građane da predaju dokumentaciju preko reda pre otvaranja šalter sale. Kako javlja reporter...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.