Izvor: Beta, 10.Feb.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po nevremenu turisti četvoronoške puzali na vrh u Tatrama

Po nevremenu i orkanskom vetru koji je visoko u Tatrama na jugu Poljske duvao brzinom i čak od 180 kilometara na čas i svako pametan ostao je kod kuće, grupica turista makar puzeći četvoronoške pokušala je da se popne na Kasprovi vrh. Bez obzira na alarm i stalne apele da turisti ostanu u pansionima i hotelima, grupica Poljaka uputila se juče na Kasprovi vrh, visok 1.987 metara na granici Slovačke i Poljske, omiljeno odredište turista, ali žičarom koja radi od 1936. godine, objavio je danas lokalni nedeljnik Tigodnjik podhalanski.Pošto je vetar bio suviše jak da odrastao čovek ostane na nogama, rizikujući svoj život ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po nevremenu turisti četvoronoške puzali na vrh u Tatrama

Izvor: B92, 10.Feb.2016

Po nevremenu i orkanskom vetru koji je visoko u Tatrama na jugu Poljske duvao brzinom čak od 180 kilometara na čas, grupica turista je makar puzeći četvoronoške pokušala da se popne na Kasprovi vrh.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.