Pljevljak osumnjičen da je oteo Cetinjanina

Izvor: SandzakPress.net, 25.Maj.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljevljak osumnjičen da je oteo Cetinjanina

Policija na Cetinju je uhapsila je N.P. (36) iz Pljevalja zbog sumnje da je napao, oteo Cetinjanina V.Š. i od njega uzeo novac. z Uprave policije su saopštili da je N.P. napao V.Š., ubacio ga u vozilo, gdje je pokušao od njega da iznudi ovac. Nakon toga, ga je odvezao do mjesta između Danilovgrada i Podgorice, gdje ga je izbacio iz vozila. “Osumnjičeni N.P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Cetinju. On je osumnjičen da je počinio tri krivična djela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i to teška tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda”, dodaju iz polciije. Službenici OB Cetinje su između ostalog obavili racije u više ugostiteljskih objekata u tom gradu i  tom prilikom je kontrolisano 11 bezbjednosno interesantnih osoba. U jednom od tih objekata pronađena je i izuzeta manja količina kokaina, dok je kod M.V, stare 19 godina, pronađen predmet za konzumiranje marihuane. Policijski službenici su takođe privremeno oduzeli tri vozila u vlasništvu bezbjednosno interesantnih osoba iz Cetinja, radi vršenja provjera, o čemu je upoznat nadležni tužilac. Službenici OB Cetinje su, kontolisali 221 bezbjednosno interesantnu osobu sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića i Budve i tom prilikom sankcionisali 12 osoba”, navode iz UP. U Kotoru je uhapšen S.M. koji je, kako se sumnja, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu, gađao sugrađanina M.R. “Događaj je policiji prijavila Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Kotoru, s tim što je identitet S.M. tada bio nepoznat. Policija je u kratkom roku identifikovali napadača, a osumnjičeni S.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u ODT u Kotoru”, ističu iz policije.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Kod Beranca pronašli ilegalno oružje i municiju

Izvor: SandzakPress.net, 25.Maj.2019

Beranska policija je kod bezbjednosno interesantnog lica E.T. (46) iz Berana pronašla i oduzela pištolj i municiju u ilegalnom posjedu i protiv njega podnijela krivičnu prijavu. “Službenici Interventne jedinice Centra bezbjednosti Berane su kontrolom vozila marke ‘BMW’ nikšićkih registarskih...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.