Pljačkaš ukrao pazar, pa ga nakon par sati vratio

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaš ukrao pazar, pa ga nakon par sati vratio

Nemačka policija u potrazi je za lopovom koji je na jednoj benzinskoj pumpi u toj zemlji ukrao na stotine evra da bi ih par sati potom - vratio nazad.

Kako je saopštila policija, maskirani provalnik ušao je u petak u benzinsku pumpu u gradu Grišimu na zapadu zemlje i zatražio od prodavca da mu svu gotovinu iz blagajne stavi u plastičnu vreću, nestavši potom u noći.

Policija je krenula u potragu za lopovom i nije ga pronašla, a promašila ga je i kada se on vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do policijske stanice dva sata kasnije i plastičnu vreću s gotovinom bacio pred vrata, pa potom ponovno nestao.

Policija navodi da za sada nema nikakva objašnjenja u vezi sa motivom provale kao ni sa promenom plana i vraćanjem novca u prethodno opljačkanu blagajnu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačkaš ukrao novac, pa ga nakon par sati vratio

Izvor: OkRadio.rs, 29.Sep.2018

Nemačka policija u potrazi je za lopovom koji je na jednoj benzinskoj pumpi u toj zemlji ukrao na stotine evra da bi ih par sati potom - vratio nazad. Kako je saopštila policija, maskirani provalnik ušao je u petak u benzinsku pumpu u gradu Grišimu na zapadu zemlje i zatražio od prodavca da mu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.