Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković u sukobu interesa, predložio kuma za ambasadora

ZAGREB - Hrvatska Komisija za odlučivanje o sukobu interesa odlučila je danas većinom glasova da je premijer Andrej Plenković povrijedio načelo savjesnog i transparentnog postupanja jer je propustio da obznani svoju kumovsku povezanost s Igorom Pokazom kada ga je predlagao za ambasadora u ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUMA POSLAO U LONDON Plenković pod istragom zbog sukoba interesa

Izvor: Blic, 11.Okt.2019

Hrvatska Komisija za odlučivanje o sukobu interesa odlučila je danas većinom glasova da je premijer Andrej Plenković povredio načelo savesnog i transparentnog postupanja jer je propustio da objavi povezanost sa Igorom Pokazom kada ga je predlagao za ambasadora u Velikoj Britaniji.

Nastavak na Blic...

Plenković odgovorio Komisiji za sukob interesa

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2019

ZAGREB - Nakon što je Komisija za sukob interesa odlučila da je Andrej Plenković povrijedio načelo savjesnog i transparentnog postupanja, kada je svog kuma imenovao za ambasadora u Londonu, premijer je sazavo konferenciji za medije kako bi se, kako je rekao, čula i druga strana, uz ocjenu da ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.