Planinar iz Novog Sada otišao na Rtanj i nestao: Nema ga danima, a pronađen je samo jedan trag! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planinar iz Novog Sada otišao na Rtanj i nestao: Nema ga danima, a pronađen je samo jedan trag! (FOTO)

Vest o njegovom nestanku prenela je na društvene mreže druga planinarka.

Aleksandar Sale Mijanović (45) iz Novog Sada nestao je u subotu uveče 25. avgusta kada je sam otišao da planinari na Rtanj.

Otada mu se gubi svaki trag, a kako kažu njegovi prijatelji, on nije dostupan, nije prešao granicu ili izašao iz zemlje, niti se bilo kome od bližnjih javio.

- Jedan naš drugar planinar je u nedelju, 25.8. sam otišao da planinari i od tada mu se gubi svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trag. Nije dostupan, nikome se nije javio. Rekao je da ide na Rtanj, ali to ne znamo da li je sigurno. Porodica je obavestila jutros policiju, a GSS je posao u potragu. Nije prešao granicu, tj. izašao iz zemlje. Zove se Aleksandar, ima 45 godina, vozio je auto - plavu "škodu" registarskih tablica... Ako neko primeti auto u blizini početka neke planinarske staze, molim vas da mi javi. Ili ako ga je sreo na nekoj stazi. Hvala svima - napisala je Ljiljana Lazarević na svom Fejsbuk profilu.

U međuvremenu je njegov auto pronađen, ali ne i on. Gorska služba spasavanja i dalje pretražuje Rtanj.

Kako je jedan od planinara napisao, i sam je bio na Rtnju na noćnom usponu.

- Bila još ekipa iz Beograda. Njih oko 50. Svi koji su se popeli su i sišli. Njega se ne sećam da sam video - naveo je on.

Moli se svako ko ima neku informaciju o Aleksandru da to prijavi najbližoj policijskoj stanici ili pozovu 192.

BONUS VIDEO: SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.