Pivljanin: Reč je o kampanji Budućnost Vučića, odnosno učvršćivanja vlasti

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pivljanin: Reč je o kampanji "Budućnost Vučića", odnosno učvršćivanja vlasti

Novinar Blica Ranko Pivljanin ocenio je kampanju predsednika Aleksandra Vučića "Budućnost Srbije", rekavši da se radi o klasičnoj predizbornoj kampanji, prenosi N1.

- Zašto pravi ovaj (cirkus) Medrano po Srbiji, o čemu se radi da li iko zna? Mogao je to da uradi pre tri meseca. Ovo je mnogo ozbiljnija stvar da ti ideš u predizbornu kampanju bez objavljenih izbora, ne znam da li je to zakonski dozvoljeno uopšte - kaže Pivljanin.

Prema njegovom mišljenju, jedina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "potvrda" da će biti izbora jeste upravo kampanja "Budućnost Vučića".

- Nisam napravio lapsus, radi se o budućnosti ove vlasti odnosno njenog učvršćivanja. Ali bi trebalo razjasniti ko plaća tu kampanju. To je suštinskije pitanje od toga šta on hoće da postigne - smatra Pivljanin.

Pivljanin je rekao da je u Srbiji, od ustanovljenja vlasti SNS, prisutna "perverzna situacija" - vlast najviše želi izbore, a opoziciji izbori ne odgovaraju iako bi po logici postojanja trebalo da ih traže.

- Jedini "rizik" vlasti u slučaju izbora jeste da opozicija bude dosledna i bojkotuje izbore - smatra Pivljanin i dodaje da bojkot može da otvori pitanje u Evropi da se "lakše čuje šta se ovde dešava".

Govoreći o Sergeju Trifunoviću kao novom predsedniku Pokreta slobodnih građana (PSG), Pivljanin je rekao:

- O gospodinu Trifunoviću može da se misli ovo ili ono, ali njemu ne bih bio u koži u ovom trenutku. Vidimo da gospodin Saša Janković više nije nikakav neprijatelj ove države, da ga nije bilo na naslovnoj strani od kad je podneo ostavku - navodi Pivljanin dodavši da Trifunović prolazi "stravičnog toplog zeca".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.