Pevačica Keša na klinici za lečenje poremećaja ishrane

Izvor: Blic, 04.Jan.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica Keša na klinici za lečenje poremećaja ishrane

Američka pevačica Keša se samostalno prijavila na kliniku za lečenje poremećaja ishrane, gde je trenutno podvrgnuta terapijama.

On je potvrdila američkim medijima da se prijavila na lečenje u bolnici blizu Čikaga, u istoj klinici na kojoj se i pevačica Demi Lovato lečila od zavisnosti od hrane.

“Ja sam veliki borac, mada sa nekim problemima ne mogu sama da se izborim. Biću nedostupna u narednih 30 dana zbog obaveza koje imam oko lečenja poremećaja ishrane.”, kazala je pevačica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pevačica Keša na klinici za lečenje poremećaja ishrane

Izvor: Dzungla.org, 04.Jan.2014

Američka pevačica Keša se samostalno prijavila na kliniku za lečenje poremećaja ishrane, gde je trenutno podvrgnuta terapijama.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.