Uhapšena grupa koja je krala automobile, a zatim ih sekla u delove i prodavala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 15:11

Uhapšena grupa koja je krala automobile, a zatim ih sekla u delove i prodavala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, na teritoriji Beograda i Čačka, uhapsili su pet osoba za koje se sumnja da su u Beogradu krali automobile, a zatim ih na području Čačka sekli u delove i prodavali.

Uhapšeni su N. R. (1981), M. K. (1977) i N. J. (1991) iz Beograda, kao i M. N. (1982) i Z. B.(2000) iz Čačka.

Sumnja se da su N. R., M. K. i N. J. tokom prošle i ove godine, u beogradskim opštinama Zvezdara i Voždovac, krali vozila "škoda oktavija" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i "golf 7", koja su odvozili u iznajmljene garaže, a potom u Čačak gde su ih M. N. i Z. B., kako se sumnja, rasturali u delove koje su prodavali.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste M. N. i Z. B. pronađena je veća količina auto delova: šasija, motora, sedišta, kasetofona, ključeva, senzora, tapacirunga, kao i više komada alata za obijanje i startovanje automobila.

Takođe, u stanu Z. B. pronađeno je oko 1,2 kilograma amfetamina, 19.850 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i deo za lovački karabin, dok je kod M. N. pronađen lovački karabin.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi N.J. pronađeno je oko 30 grama heroina.

Policijski službenici su u prethodnom periodu na području Beograda pronašli "golf 7" i "škodu oktaviju" koje su, kako se sumnja, ukrali uhapšeni. Ova vozila policija je vratila vlasnicima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za tešku krađu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili i krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga krivična prijava biće podneta protiv N.J. i Z.B., dok će zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija krivična prijava biti podneta protiv M.N. i Z.B.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krali automobile pa prodavali delove: Policija uhapsila pet osoba, pronađena i droga VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2020

Policija je u Beogradu i Čačku uhapsila pet osumnjičenih da su u Beogradu krali automobile, a zatim ih na području Čačka sekli u delove i prodavali...Uhapšeni su N. R. (39), M. K. (43) i N. J. (29) iz Beograda, kao i M. N. (38) i Z. B.(20) iz Čačka, saopšteno je iz MUP-a...Sumnja se da su N....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.