Petorica osudjenih medju kojima i Pavle Cvejić izašli iz zatvora, braniće se sa slobode

Izvor: Beta, 20.Mar.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorica osudjenih medju kojima i Pavle Cvejić izašli iz zatvora, braniće se sa slobode

Petorica demonstranata kojima je Prekršajni sud ukinuo presude od 30 dana zatvora zbog upada u zgradu RTS-a izašli su iz zatvora sinoć nešto posle 22 časa.Oni su bili u zatvoru u Padinskoj skeli, a medju onima koji su izašli iz zatvora je učenik Filološke gimnazije Pavle Cvejić.Prekršajni sud ranije večeras je ukinuo presude donete zbog upada u zgradu RTS u Beogradu tokom protesta "Jedan od pet miliona" u subotu16. marta.Predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović rekao je agenciji Beta da su im ukinute prvostepene presude, da se postupak ponavlja i da će se oni braniti sa slobode.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Petorica demonstranata puštena iz zatvora

Izvor: B92, 20.Mar.2019

Beograd -- Petorica demonstranata kojima je Prekršajni sud ukinuo presude zbog upada u zgradu RTS, puštena su u utorak uveče oko 22.30 iz zatvora u Padinskoj skeli...Informaciju je preneo Glas Amerike...Ranije je predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović rekao je Tanjugu da će oni biti pušteni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.