Petar pola života proveo u zatvoru: Ovo je Desanka koju je bivši muž UBIO u Pančevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar pola života proveo u zatvoru: Ovo je Desanka koju je bivši muž UBIO u Pančevu

Desanka M. najnovija je žrtva nasilja nad ženama

Nesrećna šezdesetogodišnjakinja umrla je danas od posledica uboda u vrat koje joj je zadao bivši muž Petar M. i to na sred ulice u Pančevu.

Jezivi zločin odvio se danas ispred Autobuske stanice u Pančevu, kada je prema nezvaničnim informacijama Petar pokušao da zakolje svoju bivšu suprugu s leđa, ali se ona okrenula, te ju je nožem ubo u vrat.

Kako se saznaje Petar je još od ranije poznat policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i deo svog života proveo je u zatvoru, on i Desanka su se od nedavno rastali, i u toku je bila brakorazvodna parnica, a on je imao zabranu prilaska.

Petar je savladan i uhapšen, potvrđeno je u MUP.

Žrtvi su u pomoć su pritekli prolaznici i bila je živa kada je ekipa Hitne pomoći stigla. Prevezena je u Opštu bolnicu u Pančevu, gde je preminula nekoliko sati kasnije.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.