Pet osoba ubijeno u pucnjavi u Kaliforniji; među njima i jedan policajac

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 20:52

Pet osoba ubijeno u pucnjavi u Kaliforniji; među njima i jedan policajac

Los Anđeles -- Jedan policajac i još četiri osobe ubijeni su za vikend tokom pucnjave u jednoj kući u dolini San Hoakin u Kaliforniji, potvrdile su danas američke vlasti .

Među ubijenima su i osumnjičeni napadač i tri osobe iz kuće koje su očigledno bile žrtve naoružanog napada, saopštila je policija, prenosi AP.

Vlasti su potvrdile i da je još nekoliko policajaca ranjeno tokom nasilja u nedelju popodne u Vasku, maloj seoskoj sredini severozapadno od Bejkersfilda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Prema prvim izveštajima, policajci koji su intervenisali zbog prijave pucnjave u kući našli su se na meti napadaća, ali bez posledica, a nakon toga je intervenisao tim specijalaca i jedan od njih je smrtno ranjen dok su se približavali objektu.

Drugi detalji ovog incidenta još nisu poznati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.