Pet godina od rušenja u beogradskoj Savamali

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Apr.2021, 17:56

Pet godina od rušenja u beogradskoj Savamali

Navršilo se pet godina od nezakonitog rušenja objekata u centru Beograda, u četvrti Savamala, gde se gradi "Beograd na vodi". Do sada niko iz tadašnje gradske vlasti nije kažnjen za rušenje iako je 2016. tadašnji mandatar Aleksandar Vučić vrh gradske uprave označio kao odgovorne. (Montaža: Stanko Milovanović)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pet godina od nezakonitog rušenja u Savamali

Izvor: Beta, 25.Apr.2021, 08:37

Više organizacija i javnih ličnosti podsetiće danas na nezakonito rušenje privatnih objekata u beogradskom kvartu Savamala, gde je izgradjen deo Beograda na vodi, i da ni pet godina od tog dogadjaja u noći izmedju 24. i 25. aprila nisu poznati izvršioci ni nalogodavac.Na početku Hercegovačke...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.