Peskov: Niko nije zaštićen od neosnovanih sankcija SAD

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Niko nije zaštićen od neosnovanih sankcija SAD

Moskva -- Niko nije zaštićen od sankcija SAD koje su često apsolutno nepredvidive i neosnovane, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Način na koji se SAD razmeću sankcijama, ukazuje na to da je svako na svetu, bio to zakonski entitet ili individua, pod rizikom da jednog dana bude pogođen tim sankcijama", rekao je Peskov upitan da li bi projekat turskog gasovoda mogao da propadne pod sankcijama SAD.

On je naglasio da "niko nije zaštićen od toga (sankcija) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto je proces apsolutno nepredvidiv i neosnovan" i dodao da neki pokušavaju da se bore protiv tih sankcija na sudu.

"Međutim izgledi su nejasni, baš kao i poprilično proizvoljne odluke američke strane", zaključio je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.