Pešak poginuo na Obrenovačkom putu

Izvor: RTS, 22.Okt.2018, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak poginuo na Obrenovačkom putu

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, a u jednoj, na Obrenovačkom putu, poginuo je pešak – rečeno je "Tanjugu" u Hitnoj pomoći.
Nesreća se dogodila u 19.24 kod Ostružnice, a Hitna pomoć je kod 71-godišnjeg muškarca mogla samo da konstatuje smrt.

U 00.55 na auto-putu kod isključenja za Konjarnik povređena je 28-godišnja žena, koja je u vozilu sedela na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suvozača. Ona je potom prebačena u Urgentni cetar.
Na Zelenom vencu je u 01.15 u saobraćajnoj nezgodi povređen 38-godišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta i odbio dalji transport.
U 02.06 na auto-putu za Niš, kod "Geneksa", povređena je 30-godišnja žena koja je vozila automobil i potom prevezena u KBC "Zemun".
U Radničkoj ulici kod broja 27 u 04.08 povređen je 54-godišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.
Hitna pomoć je noćas imala ukupno 106 intervencija, od kojih 14 na javnom mestu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.