Perverzni milioneri SE TRESU zbog Epstajnovih TAJNIH DNEVNIKA: Svi su PREPLAŠENI, umešan i član KRALJEVSKE PORODICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perverzni milioneri SE TRESU zbog Epstajnovih TAJNIH DNEVNIKA: Svi su PREPLAŠENI, umešan i član KRALJEVSKE PORODICE

On se izjasnio da nije kriv za optužbe i pretilo mu je 45 godina zatvora ako ga proglase krivim.

Američki milijarder Džefri Epstajn, koji je izvršio samoubistvo u zatvoru u subotu nakon što je uhapšen početkom jula zbog seksualne trgovine maloletnicama, pisao je “veoma detaljne” dnevnike koji bi mogli da budu pogubni po njegove moćne prijatelje.

Epstajn je bio prijatelj sa mnogim poznatim ličnostima, uključujući princa Endrua, Bila Klintona i Donalda Trampa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sada je otkriveno da je vodio tajni dnevnik u kojem je izneo sve detalje o svojim bogatim i slavnim prijateljima, kako bi se “obezbedio”.

Smatra se da se Epstajn (66) ubio u zatvoru nekoliko sati nakon što je sud objavio dosije od 1.200 strana na kojima su izneti detalji optužbi protiv milijardera pedofila. U “eksplozivnom” dokumentu takođe se pominju imena nekih od najmoćnijih svetskih lidera i političara.

Dokumenta su objavljena nakon pravnog spora između Britanke Gislejn, Epstajnove bivše ljubavnice, i Virdžinije Roberts Đufre, koja tvrdi da ju je kao tinejdžerku Epstajnu podvodila “Madam” Maksvel (57), ćerka tajkuna Roberta Maksvela. Đufre je ranije rekla da je imala seks sa princom Endruom kad je bila tinejdžerka.

U sudskim dokumentima takođe se navodi da je vojvoda od Jorka dodirivao njene grudi dok mu je sedela na krilu i igrala se lutkicom sa njegovim likom. I Johana Sjoberg tvrdi da je vojvoda dirao njene grudi 2001, u Epstajnovoj vili u Njujorku, pokazuju sudski papiri.

- Samo se sećam da je neko rekao da bi se trebali slikati i rekli su nam da sednemo na kauč. Tako su Endru i Virdžinija seli na kauč i stavili su lutku na njeno krilo. Onda sam ja sela Endruu u krilo, verujem sopstvenom voljom, a oni su stavili ruke lutke na Virdžinijine ruke, pa je Endru stavio svoje (ruke) na moje (grudi) – rekla je ona, dodajući da je to bilo u maniru “šale”.

Britanska kraljevska porodica je snažno porekla optužbe.

- Svaka sugestija o neprikladnom ponašanju sa maloletnicima je kategorički netačna. Nedvosmisleno poričemo da je vojvoda od Jorka imao bilo kakav seksualni kontakt ili vezu sa Virdžinijom Roberts. Svaka tvrdnja suprotna tome je lažna i neosnovana – rekao je portparol Bakingemske palate.

Sud je izneo optužbe protiv princa Endrua još 2015. Osim njega, imena ostalih koji su se u petak našli u objavljenim dokumentima su i bivši guverner Novog Meksika Bil Ričardson i finansijer Glen Dabin. Virdžinija Đufre je prethodno tvrdila da su “strani predsednik” i “dobro poznati premijer” uhvaćeni u prljavoj aferi.

Neimenovani izvor rekao je da je Epstajn pravio prijateljstva sa bogatima i poznatima jer mu je to davalo “zaštitu”.

- Vodio je veoma detaljan dnevnik u slučaju da mu ikad zatreba. Jedan kongresmen je rekao da je mnogo ljudi odahnulo sad kad je Džef mrtav. Trebalo bi da zadrže svoj dah malo duže jer ovo još nije gotovo – rekao je insajder za “Miror”.

I bivši i aktuelni američki predsednici Bil Klinton i Donald Tramp rekli su da nisu videli Epstajna godinama i da ne znaju ništa o njegovim prekršajima nakon što su prošlog meseca podignute nove optužnice protiv milijardera. Advokati nekoliko žena koje je Epstajn seksualno zlostavljao su rekli da one planiraju podneti tužbe ove nedelje.

Epstajn je uhapšen 6. jula na aerodromu “Teterboro” u Nju Džersiju zbog seksualne trgovine maloletnicama, a prema sudskim dokumentima najmanje 40 devojčica je dovedeno u njegovu vilu radi seksa.

U međuvremenu, kraljica je podržala princa Endrua ranije danas, 24 sata nakon što je Epstajn pronađen mrtav u zatvoru. Ona je pozvala svog sina da se vozi sa njim u njenom automobilu dok su išli u crkvu u Balmoralu. Endru je saznao za Epstajnovu smrt u nedelju, dok je bio u Balmoralu sa svojom bivšom suprugom Sarom Ferguson i njihove dve ćerke.

Pogledajte rezultate

TEMELJ BEZBEDNOSTI SAD: Ove neverovatne mogućnosti pruža "NUKLERANA TRIJADA" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.