Penzioner u Berlinu uhvaćen kako lovi divlju svinju sekirom

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner u Berlinu uhvaćen kako lovi divlju svinju sekirom

Osamdesetogodišnjak je rekao policiji da ne može da priušti kvalitetno svinjsko meso, pa je krenuo da ga pronađe sam.

Berlinska policija naišla je na strašan prizor u jednoj šumi u ovom gradu, štedljiv penzioner odlučio je da zakolje divlju svinju.

Policajci su dobili poziv da se u Rajnikendorf oblasti dešava nešto sumnjivo.

U obližnjoj šumi, našli su osamdesetogodišnjeg muškarca koji im je rekao da ne može da priušti kvalitetno svinjsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meso. Zato je otišao da ga sam potraži, a otkriven je pored obezglavljenog tela životinje sa sekirom.

Nemački dnevni list Tagesšpigl izveštava da je čovek mesar u penziji. Na zvaničnom tviter nalogu policije, stoji: "Ako ne želite da znate šta je osamdesetogodišnji mesar uradio sinoć na parkingu u Rajnikendorfu sa sekirom, nemojte da klikćete",

Pored tvita, postavili su fotografiju obezglavljenog divljeg vepra, pored sekire i oštrača.

Nakon što su odgovorili na poziv, iz policije kažu da su sreli ženu u automobilu na parkingu supermarketa oko 22:40 po lokalnom vremenu. Ona im je rekla da čeka da čeka muža da završi s poslom, ali je policija nastavila potragu.  U obližnjoj šumi otkrili su divlju svinju, obezglavljenu, oderane kože i donekle rasporene utrobe.

Jestive iznutrice i veći komadi mesa već su bili pažljivo spakovani i stajali su pored metalnog alata. Nedaleko odatle pronađen je muškarac koji se krije u žbunju.

Osamdesetogdišnjak je izjavio da je ubio životinju sekirom kako bi je iskasapio i pojeo "kvalitetno mesto koje ne može da priušti".  Policija je konfiskovala meso i predala trup čuvarima šume i podnela krivičnu prijavu za krivolov.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.