Penzioner (79) UHVAĆEN na Gazeli tokom policijskog časa: PREKRŠIO je sve stroge zabrane, a policajci su se UHVATILI ZA GLAVU zbog njegovog opravdanja (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner (79) UHVAĆEN na Gazeli tokom policijskog časa: PREKRŠIO je sve stroge zabrane, a policajci su se UHVATILI ZA GLAVU zbog njegovog opravdanja (FOTO)

Ako se uzme u obzir da u Srbiji već dve nedelje važi stroga zabrana kretanja za ljude preko 65 godina, ovaj deda je u velikom problemu Penzioner koji je rođen 1941. godine zatečen je danas na mostu Gazela je uhvaćen tokom policijske akcije. Ako se uzme u obzir da u Srbiji već dve nedelje važi stroga zabrana kretanja za ljude preko 65 godina, ovaj deda je u velikom problemu.Prekršio je storogo pravilo, vozio je autom tokom zabrane, uhvaćen je dok je trajao policijski čas, a policiji je dao opravdanje zbog kojeg su se uhvatili za glavu.- Ja sam pčelar i krenuo sam da kupim nešto za pčele - rekao je ovaj sedamdesetdevegodišnji čovek.Foto P.Milošević

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policajci zaustavili baku u centru Beograda i pitali je gde ide, imala je zanimljiv odgovor (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2020, 12:38

Jedan od mnogobrojnih primera kršenja zabrane kretanja je starija žena koju je policija uhvatila van svog doma u centru Beograda UPRSKOS oštrim merama protiv virusa korona u Srbiji, u koje spada zabrana starijima od 65 godina u gradskim sredinama da izlaze iz kuće, i dalje ima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.