Pensilvanija: Petoro dece stradalo u požaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pensilvanija: Petoro dece stradalo u požaru

Najmanje petoro dece je stradalo, a jedna osoba je povređena u požaru koji je izbio u noćnom obdaništu u gradu Iri u Pensilvaniji, saopštili su danas zvaničnici.

Požar je prijavljen u 1.15 ujutru, a prema rečima predstavnika policije deca su bila uzrasta od osam meseci do sedam godina, prenosi AP.

Požar je izbio na prvom spratu, a prema rečima policije dva dečaka starosti 12 i 17 godina spasila su se iskačući kroz prozor.

Za sada se radi na utvrđivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da li je ijedna žrtva boravila u dnevnom centru.

Žena koja je u požaru povređena je vlasnica obdaništa.

Šef vatrogasne službe rekao je da inspektori smatraju da je požar počeo u dnevnoj sobi na prvom spratu, dok je žena koja živi u komšiluku rekla da se požar brzo proširio.

CBS prenosi da su vatrogasci uspeli da spasu sedam osoba, dok je stradalo petoro dece.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.