Patila je i imala mračne epizode! DOŽIVELA JE VELIKU TRAGEDIJU: Nedin prijatelj PROGOVORIO O STANJU GLUMICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Patila je i imala mračne epizode! DOŽIVELA JE VELIKU TRAGEDIJU": Nedin prijatelj PROGOVORIO O STANJU GLUMICE

Neda Arnerić pre dve noći pronađena je na podu svog stana, nakon čega je hitno prevezena na VMA

Nakon što je Neda Arnerić nađena na svom podu bez svesti, a potom prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, njene kolege su iznenađene i zabrinute za njeno stanje.

Jedan od najbližih saradnika sa kojim je u predstavi ,"Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" i sa kojim je u poslednje vreme provodila najviše vremena Feđa Stojanović, otkriva da je Neda imala mračne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutke protiv kojih se borila nakon smrti supruga Milorada Mešterovića, koji je preminu u decembru.

- Ja apsolutno ne znam ništa, znam isto što i vi, malopre sam pročitao u vestima. Nju ne mogu da zovem, jer znam da je u bolnici, tako da nemam nikakvu informaciju. Želim joj sve najbolje. Ona je nažalost doživela tu tragediju da joj je muž umro posle duže bolesti, ali je nekako došla k sebi i bila je vrlo raspoložena u poslednje vreme i volela je da radi. Meni je ovo iznenađenje. Očigledno je da povremeno ima depresiju protiv koje ne može da se bori, ali kada radimo predstavu, Neda radi s velikom ljubavlju. Imamo zakazano sedam, osam gostovanja i po Makedoniji, ne znam gde sve. Nadam se da će se vrlo brzo oporaviti, to je verovatno povezano s depresijom, ali objektivno ništa ne znam - rekao je Feđa.

A post shared by Aleksi (@aleksi_bergando) on Jul 18, 2018 at 2:44am PDT

Komšije Nedu znaju kao raspoloženu i mirnu ženu, koja nije odavala utisak da ima problema.

- Kada joj je muž bio bolestan, imala je neko snimanje u Zagrebu. Dolazila je po cigarete. Bila je razočarana što je sudbina takva i što joj je muž bio dugo bolestan. Ali Neda nikada nije bila ljuta, nervozna, uvek zastane ili se javi u prolazu. Od kada je prvi put završila u bolnici pa do danas, nije odavala utisak da nešto nije u redu ili da ima neki problem - rekla je jedna prodavačica iz komšiluka, dok je komšija koji stanuje prekoputa njene zgrade rekao:

- Skoro je vadila pasoš i delovala je mirno, imala je bezizražajan izraz lica - rekao je on.

. Nju je pronašao brat kojem je bilo sumnjivo što se glumica ne javlja na telefon. Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu. Ekipa Hitne pomoći odmah je došla, po pozivu, i Neda je prevezena na VMA. Ono što je poznato jeste da je pored Nede na podu pronađena i bočica lekova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.