Pašinjan: Pojedinci žele da izazovu haos u Jermeniji

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 14:01

Pašinjan: Pojedinci žele da izazovu haos u Jermeniji

Jermenski premijer Nikol Pašinjan je danas izjavio da postoje "određene sile u državi koje nameravaju da izazovu haos na ulicama".

"Te sile žele da prikažu kako navodno ne postoje poluge vlasti u Jermeniji. Žele da izazovu haos u državi, kako bi se vratili na vast. Međutim, nećemo im dozvoliti da se to desiti. Ne držimo se grčevito vlasti, međutim, narod ne želi da se oni vrate", rekao je Pašanjan.

Jermenija je na udaru opozicije, koja protestuje od 10. novembra zbog potpisivanja sporazuma sa Azerbejdžanom i zahteva da Pašinjan ode, jer je predao Nagorno-Karabah Azerima, prenosi TAS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pašinjan: Pojedinci žele da izazovu haos u Jermeniji

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2020

JEREVAN - Jermenski premijer Nikol Pašinjan je danas izjavio da postoje "određene sile u državi koje namjeravaju da izazovu haos na ulicama."

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.