Pašalić razgovarao s građanima o njihovim pritužbama

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić razgovarao s građanima o njihovim pritužbama

Zaštitnik građana Zoran Pašalić razgovarao je sa građanima koji nisu zadovoljni postupanjem institucije Zaštitnika građana po njihovim pritužbama.

Kako je u saopštenju navedeno, jedan broj građana izjavio je da su svesni činjenice da su ograničena ovlašćenja i nadležnosti zaštitnika građana prepreka za rešavanje problema koje navode u pritužbama, te da bi ubuduće trebalo insistirati na njihovom proširenju.

Takode, pojedini građani su se žalili da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pojedini državni organi i institucije ne sprovode preporuke zaštitnika građana.

Pašalić je rekao će sve primedbe biti sagledane kako bi eventualni propusti u radu institucije Zaštitnika građana bili ispravljeni, a postupanje državnih organi po aktima Zaštitnika građana efikasno, stručno i u interesu građana, piše u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.