Pašalić: Pogibije radnika se nastavljaju, male kazne  ohrabruju prekršioce

Izvor: Danas, 04.Mar.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić: Pogibije radnika se nastavljaju, male kazne ohrabruju prekršioce

Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da se nastavlja tragični niz pogibija na srpskim gradilištima i radnim mestima, uprkos brojnim apelima i upozorenjima, koja su upućena iz ove institucije, ali i najavama da će pitanje bezbednosti na radu dobiti pažnju kakvu zaslužuje. Članak Pašalić: Pogibije radnika se nastavljaju, male kazne ohrabruju prekršioce se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pašalić: Pogibije radnika se nastavljaju, male kazne ohrabruju prekršioce zakona

Izvor: Beta, 04.Mar.2019

Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić upozorio je danas se nastavlja niz pogibija radnika na srpskim gradilištima i radnim mestima zbog čega neko mora da odgovara i napomenuo da prekršioce zakona ohrabruje neizvesnost kažnjavanja, male kazne i zastarelost slučajeva."U poslednja dva dana u Srbiji su...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.