Parović: Sa Rusima, Nemcima, Francuzima, Italijanima i Mađarima započinjemo novu epohu

Izvor: Beta Video, 28.Mar.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parović: Sa Rusima, Nemcima, Francuzima, Italijanima i Mađarima započinjemo novu epohu

SMEDEREVSKA PALANKA - Miroslav Parović, lider Slobodara i kandidat za predsednika Srbije, govoreći na predizbornom skupu u Smederevskoj Palanci, ukazao je na to da se sve do danas u Srbiji nije moglo čuti o politici koja će vrlo brzo postati nemačka državna politika, a koja, pre svega zbog interesa samog nemačkog naroda, iz korena menja odnos i prema onim pitanjima koja se tiču direktno nas u Srbiji. ``Mi se nalazimo u takvom momentu, ne samo mi Srbi, nego i Nemci, kada je pitanje opstanka, biološkog, političkog, identitetskog, ekonomskog i svakog drugog. Nas se kao naroda to itekako tiče jer smo stari evropski narod koji se zajedno sa Rusima, Nemcima, Francuzima, Italijanima i Mađarima nalazi u stubovima evropske civilizacije i kulture``, rekao je Miroslav Parović. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Parović: Pitanje je opstanka - ekonomskog i identitetskog

Izvor: N1 televizija, 28.Mar.2017

Miroslav Parović, koji se kandiduje ispred Narodnog slobodarskog pokreta, kaže da je svestan da na predstojećim izborima brojčano ne može da napravi značajan rezultat, ali je uveren da "započinje jednu novu epohu"...Izvor: N1/ Agencije..Nalazimo se u momentu kada je pitanje opstanka političkog,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.