Pantelić: Srbija jednoglasna, čekamo Piksija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 19:05

Pantelić: Srbija jednoglasna, čekamo Piksija

Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat za selektora. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju, tako da i on i FSS zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi, izjavio je danas zamenik predsednika FSS Marko Pantelić.

On je nasednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije obavestio članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije.

"Predočio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja, tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara", izjavio je Pantelić Tanjugu.

Kako je naveo, razgovarano je sa sedam kandidata, a trojica su užem izboru.

"Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije“, rekao je Pantelić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pantelić: Srbija jednoglasna, čekamo Piksija

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021

Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem Piksijem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat za selektora. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju, tako da i on i FS S zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi, izjavio je danas zamjenik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pantelić: Čekamo Piksija, želi isto što i mi

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2021, 01:33

Zamenik predsednika FSS Marko Pantelić traži još malo strpljenja i veruje da će Dragan Stojković preuzeti ulogu selektora najkasnije do sredine februara.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.