Pamtićemo te po vedrini: Oproštaj porodice i kolega od Negovana Stankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pamtićemo te po vedrini": Oproštaj porodice i kolega od Negovana Stankovića

Iznenada preminuo u 58. godini

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković preminuo je 8. oktobra u 58. godini života.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dalo je čitulju u kojoj su se oprostili od svog kolege.

- Dragi Negovane, pamtićemo te po predanosti, plemenitosti i vedrini kojima si nadahnjavao sve nas dok si pristupao najsloženijim izazovima profesije. Neka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti je večna slava i hvala.

Čituljama su se oprostili i porodica i prijatelji.

Podsetimo, Stanković je preminuo usled srčanog udara. Negovan Stanković bio je član Izvršnog odbora SPS-a i bivši predsednik Okružnog odbora socijalista za Pčinjski okrug.

Rođen je 1960. godine u Sebevranju kod Vranja, gde je završio osnovnu školu. Srednju školu unutrašnjih poslova pohađao je u Kamenici, a diplomirao na Pravnom fakultetu.

Radni vek počeo je kao policajac, da bi kasnije radio u Sportskoj hali Vranje, kao upravnik hale, a nakon toga u Ministarstvu rada i socijalne politike u dva mandata na poziciji državnog sekretara.

Bio je sekretar IO Opštinskog odbora SPS Vranje. Jedno kratko vreme proveo je na funkciji predsednika Opštinskog odbora SPS Vranje, a potom predsednika Okružnog odbora SPS Pčinjskog okruga.

U više mandata bio je član Glavnog odbora SPS i član IO Glavnog odbora SPS. Otac je dvojice sinova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ispraćen PESMOM na večni počinak! Sahranjen državni sekretar Negovan Stanković: Prisustvovali ministri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018

Neutešna supruga je plakala sve vreme..Tragično preminuli državni sekretar Vlade Srbije Negovan Stanković sahranjen je danas u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih državnih zvaničnika..."Pamtićemo te po vedrini": Oproštaj porodice i kolega od Negovana Stankovića..Sahrani su prisustvovali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.