Palma razgovarao sa potencijalnim investitorima iz Nemačke i Rumunije

Izvor: Danas, 17.Avg.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma razgovarao sa potencijalnim investitorima iz Nemačke i Rumunije

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma razgovarao je danas sa poslanicima rumunskog parlamenta Dorelom Caprarom i Todorom Andrijanom i zastupnicima evropskih fondova u toj zemlji Antoanetom Floreu i Grigoreom Jonom Viorelom o privrednoj saradnji dve zemlje i dovođenju rumunskih investitora u Srbiju. Članak Palma razgovarao sa potencijalnim investitorima iz Nemačke i Rumunije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALMA DOVODI INVESTITORE Delegacija iz Rumunije i privrednik iz Nemačke posetili Jagodinu

Izvor: Blic, 17.Avg.2019

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina Dragan Marković Palma danas je primio delegaciju iz Rumunije na čelu sa narodnim poslanicima Dorelom Caprarom i Todorom Andrijanom, kao i zastupnike evropskih fondova u Rumuniji Antoanetu Floreu i Grigore Jon Viorela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.