Pakistan: Ubijen pripadnik ratne mornarice, dvojica ranjena

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 11:30

Pakistan: Ubijen pripadnik ratne mornarice, dvojica ranjena

Naoružani napadači su iz zasede ubili pripadnika ratne mornarice, a ranili dvojicu njegovih kolega u priobalnom gradu Dževni na jugozapadu Pakistana.

Vozilo pakistanske ratne mornarice je napadnuto u subotu uveče kada je trebalo da iz Dževnija dođe do oblasti Ganz, rekao je provincijski ministar Balučistana Zahor Buledi.

Pobunjenička grupa Balučanska oslobodilačka armija (BLA) je preuzela odgovornost za napad.

Napad se dogodio samo dan nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pet radnika ubijeno, a pet osoba je ranjeno kada je eksplodirala mina na putu između gradova Sibi i Harnai u istoj provinciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUROVI NAPAD IZ ZASEDE: Poginuo pripadnik ratne mornarice, vojska u opštem rasulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021

Pobunjenici su već preuzeli odgovornost..Naoružani napadači su iz zasede ubili pripadnika ratne mornarice, a ranili dvojicu njegovih kolega u priobalnom gradu Dževni na jugozapadu Pakistana, saopštili su danas lokalni zvaničnici...Vozilo pakistanske ratne mornarice je napadnuto u subotu uveče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.