PZD: Lepotica i zver

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 29.Sep.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PZD: Lepotica i zver

Predstava Lepotica i zver bice izvedena u Pozoristu za decu i mlade u subotu 4. februara od 12 casova.Jedna od najpoznatijih i najlepsih bajki, najcesce dramatizovanih za potrebe pozorisnih scena. Klasicna prica o vecnoj borbi dobra i zla, prepuna kolorita - slikovnosti, obilno prateca svetlosnim ef...

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...






Povezane vesti

Knjazevsko-srpski teatar: cetiri brata

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 30.Sep.2017, 16:17

Predstava cetiri brata, koju je po tekstu Radovana Tisme rezirao Dragan Jakovljevic, bice izvedena u Knjazevsko-srpskom teatru u utorak 5. marta od 20 casova. cetiri brata, kao prica o odumiranju sela i raslojavanju jedne porodice, postaje sveopsta metafora o izumiranju citavog naroda, sudbina jedne..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PrviPrviNaSkali.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PrviPrviNaSkali.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.