PUTNIK ISPREBIJAO KONDUKTERKU JER JE TRAŽILA DA STAVI MASKU: Čak mu je pozajmila jednu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 19:09

PUTNIK ISPREBIJAO KONDUKTERKU JER JE TRAŽILA DA STAVI MASKU: Čak mu je pozajmila jednu! (VIDEO)

Maske moraju i na otvorenom da se nose

Nadzorne kamere postavljene u jednom od autobusa u Krasnojarskoj pokrajini, pokazale su kako je putnik udario kondukterku u glavu jer mu je rekla da mora da nosi zaštitnu masku.

Muškarac je ušao u vozilo, ali nije imao masku, te mu je kondukterka dala jednu.

Međutim, izgleda da se ceo ovaj proces njemu nije svideo, pa je pre nego što je izašao na svojoj stanici, udario ženu u glavu.

Ona nije ostala dužna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je krenula na njega i htela da mu uzvrati, ali je on udario nekoliko puta nogom. Ostali putnici su sve posmatrali u šoku. Kondukterka je poslata u bolnicu, ali nije zadobila veće povrede.

Ruska policija je potom saopštila da je posle tri dana nasilnik uhapšen i da mu je određen pritvor od 13 dana.

Guverner Krasnojarske pokrajine Aleksandar Us pooštrio je mere za borbu protiv virusa i podsetio je da je neophodno da građani nose maske i na zatvorenom, ali i otvorenom prostoru.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.