PUTINOVA TAJNA ĆERKA (17) UŽIVA U LUKSUZU: Majka joj je bila kućna pomoćnica, a sada... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 12:21

PUTINOVA "TAJNA ĆERKA" (17) UŽIVA U LUKSUZU: Majka joj je bila kućna pomoćnica, a sada... (FOTO)

Luiza uživa u bogatstvu i luksuzu

Instagram nalog tinejdžerke (17) za koju se misli da je dete Vladimira Putina, prvi put je otkrio predsednikov rival Aleksej Navaljni.

Slike prikazuju Elizabetu - poznatu kao Luiza - kako nosi zaštitnu masku za Chanel i živi luksuzni život sa strašću prema dizajniranim brendovima, među kojima su ISL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford i Dolce & Gabbana.

Kako se nezvanično saznaje u medijima, njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka Svetlana Krivonogikh (45) je kućna pomoćnica koja se pretvorila u milionerku koja je vezu s Putinom započela krajem devedesetih, dok je ona bila čistačica, a on šef FSB-a, pre nego što se rastao negde početkom 2000-ih, kada je Jelisaveta rođena, navodi se u izveštaju ruskog istražnog sajta Proekt.

Na ostalim slikama koje je Luiza snimila pokazuje kako uživa u luksuznom životu usred pandemije koronavirusa.

Neosnovane optužbe su došle kada je neprijatelj Kremlja, Aleksej Navaljni optužio Vladimira Putina da je državni novac koristio za finansiranje svojih tajnih ljubavnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.