PUTIN STIGAO U FRANCUSKU: Lider Rusije sleteo u Marsej, sledi sastanak sa Makronom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN STIGAO U FRANCUSKU: Lider Rusije sleteo u Marsej, sledi sastanak sa Makronom (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u zvaničnu posetu Francuskoj, gde će se sastati sa svojim kolegom Emanuelom Makronom.

Pres-služba Kremlja ranije je saopštila da će dvojica predsednika razgovarati o situaciji u Siriji, Libiji, Persijskom zalivu, Ukrajini, kao i o Sporazumu o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa.

Putin je sleteo u Marsej, odakle će otići na sastanak sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << francuskim kolegom Emanuelom Makronom u tvrđavu Breganson, letnju rezidenciju francuskih lidera.

Planirano je da u Marseju ruski predsednik presedne u helikopter, čime će za sat vremena doleteti do tvrđave Breganson.

Sastanak će se održati u uskom krugu i na njemu će sa ruske strane učestvovati ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov, pomoćnik predsednika Jurij Ušakov i ambasador Rusije u Parizu Aleksej Meškov.

Planirani su i razgovori tet-a-tet i konferencija za štampu lidera dveju zemalja.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Makron o susretu s Putinom: Očekujem samit lidera o Ukrajini FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Pariz -- Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u zvaničnu posetu Francuskoj, gde se sastao sa Emanuelom Makronom...Pres-služba Kremlja ranije je saopštila da će dvojica predsednika razgovarati o situaciji u Siriji, Libiji, Persijskom zalivu, Ukrajini, kao i o Sporazumu o likvidaciji raketa srednjeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.