PUTIN PRIMIO ODLIČNE VESTI: Veliki prijatelj mu javio da je terorizam potpuno iskorenjen

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 17:22

PUTIN PRIMIO ODLIČNE VESTI: Veliki prijatelj mu javio da je terorizam potpuno iskorenjen

Ruski predsednik ima razlog za zadovoljstvo

Čečenski lider Ramzan Kadirov rekao je predsedniku Vladimiru Putinu da je međunarodni terorizam u Čečeniji iskorenjen.

- Hvala za poverenje, za podršku. Mislim da je naš prvi susret bio napet, ozbiljan. U republici je postojao međunarodni terorizam i vi ste zadali zadatak da se iskoreni. Mislim da smo u tome uspeli zahvaljujući vama - rekao je Kadirov.

Putin je sa svoje strane naveo da je taj region postao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od najbezbednijih u Rusiji.

- Uz vaš lični angažman… Čečenija je postala jedan od najbezbednijih subjekata Ruske Federacije. To je jednostavno savršeno. To je zahvaljujući odvažnosti, strpljenju čečenskog naroda, zahvaljujući tome što ste umnogome uspeli da prevladate složene, teške procese koji su nam ostali iz sovjetskih vremena. Sve te izazove, a ponekad i patnje, iskusio je čečenski narod. I napravio je svoj izbor - ocenio je Putin.

Kadirov je Putinu, u razgovoru koji su vodili putem video-konferencije, rekao da bezbednosna pitanja više nisu aktuelna i da su sada u prvom planu pitanja iz sfere ekonomije i socijalne sfere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.