PUTIN NAS NIJE ZABORAVIO: Stižu lekari i najbolji stručnjaci za dezinfekciju objekata

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 17:02

PUTIN NAS NIJE ZABORAVIO: Stižu lekari i najbolji stručnjaci za dezinfekciju objekata

Predsednici Vučić i Putin saglasili su se da su odnosi Srbije i Rusije odnosi iskrenog poverenja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji je obećao pomoć i podršku srpskoj državi i građanima Srbije u borbi protiv virusa korona, koja će podrazumevati i to da Rusija pošalje svoje lekare i stručnjake za dezinfekciju objekata.

U saopštenju iz Predsedništva se kaže:

"Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić zahvalio je predsedniku Putinu na tome što, i pored brojnih obaveza i krize, koja je zadesila Rusiju i svet, misli na Srbiju i prijateljski srpski narod.

On je rekao da je današnji razgovor potvrda izvanrednih strateških odnosa i najbližeg prijateljstva dveju zemalja, ali i pokazatelj obostrane solidarnosti i međusobnog poverenja da zajedničkim snagama suzbijemo velikog, nevidljivog neprijatelja kakav je COVID-19.

Predsednik Putin je izrazio solidarnost i obećao značajnu pomoć i podršku srpskoj državi i građanima Srbije u borbi protiv koronavirusa, koja će podrazumevati i to da Rusija pošalje svoje lekare i stručnjake za dezinfekciju objekata.

Dvojica državnika su naglasili neophodnost svog skorog susreta, i to odmah pošto zajedničkim snagama pobede pandemiju COVID-19".

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.