PUTIN JE PONOSAN NA NJIH: Podelio je ordenje, medalje i počasna zvanja herojima Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 16:00

PUTIN JE PONOSAN NA NJIH: Podelio je ordenje, medalje i počasna zvanja herojima Rusije

Medicinski radnici nagrađeni su ordenima Pirogova i medaljama Luke Krimskog

Ruski predsednik Vladimir Putin nagradio je više od 200 lekara za veliki doprinos koji su dali u borbi protiv pandemije virusa korona, navodi se u ukazu koji je objavljen na zvaničnom sajtu pravnih informacija.

Nagrade su dodeljene za organizaciju rada na prevenciji i sprečavanju širenja virusa korona, kao i za samopožrtvovanost koju su lekari pokazali za vreme obavljanja profesionalne dužnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
. Pored toga, Putin je dodelio počasni naziv "Zaslužni zdravstveni radnik Rusije" Žani Gerasimovoj, Olgi Nikolaevnoj i Galini Vladimirovnoj.

Orden Pirogova i medalja Luke Krimskog dodeljuju se ruskim i stranim lekarima i volonterima za zasluge u borbi protiv epidemija, razvoj metoda lečenja bolesti i lekova, za doprinos organizaciji pružanja medicinske pomoći i spasavanje života pacijenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUTIN JE PONOSAN NA NJIH: Podelio je ordenje, medalje i počasna zvanja herojima Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021

Nagradio je više od njih 200..Ruski predsednik Vladimir Putin nagradio je više od 200 lekara za veliki doprinos koji su dali u borbi protiv pandemije virusa korona, navodi se u ukazu koji je objavljen na zvaničnom sajtu pravnih informacija...Nagrade su dodeljene za organizaciju rada na prevenciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.