PUTIN HOĆE DA VIDI TRAMPA: Peskov otkrio nove informacije o mogućem sastanku dva lidera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN HOĆE DA VIDI TRAMPA: Peskov otkrio nove informacije o mogućem sastanku dva lidera!

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je da bi se Vladimir Putin rado sastao sa svojim američkim kolegom Donaldom Trampom ma marginama samita G20 u Japanu, ali da trenutno od SAD po tom pitanju nije stigao nikakav zvanični zahtev.

- Za sada nemamo nikakve informacije da li će se sastanak uopšte održati, jer smo o nameri čuli samo preko medija, ali nikakvih zvaničnih zahteva nije bilo - rekao je.

Istovremeno, kako je rekao, u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se sastanak i održi, nije isključeno da bi jedna od tema mogla biti energetska bezbednost Evrope.

- Svakako, ako do sastanka i dođe, veoma je moguće da bi pitanje energetske bezbednosti Evrope mogla biti jedna od tema pregovora - istakao je.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Peskov o mogućem susretu Putina i Trampa na samitu G20

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2019

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da, iako još nije postignut dogovor o bilateralnom sastanku, moguće je da se Putin i Tramp sastanu tokom Samita G20 u Japanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.